Villi-Joikhu Omenankukka

Viimeksi päivitetty 9.6.2021 Terveisin: admin

Nimi: Lada
Syntynyt: 27.7.2017
Sukupuoli: narttu
Väri: Soopeli
Koko: Keskikokoinen
Lonkat: A/A
Silmät: Terveet
Polvet: Terveet

Luonne: Lada on sijoitus narttuni , joka asuu toisen kasvattini entisen sijoitusnarttuni kanssa samassa perheessä Espoossa. On sopeutunut hyvin, niin kissat kuin koirakin on kavereita. Lada oli pentulaumassa joukon fiksu leidi, muut olivat poikia, Lada piti veljensä kurissa. Eloisa , riekkuvainen ja nopea. Perässä pysymistä on. Luonnetta myös löytyy, veikeää sellaista. Sosiaalinen ja syliin haleja rakastava tyttö. Touhukas ja fiksu. Esim .kun veljensä astuivat suoraan vesikuppiin , hyppäsi Lada siitä yli kastelematta itseään. Reipas luonteinen, jos jotain pelästyy niin palautuu hyvin nopeasti. Ulkona tutkii asioita ja tietää että kiviä ei saa ottaa suuhun,sinne se kuitenkin eksyy ja sitten ähäkutti etpä saa kiinni. Vikkelä. Pentulaumassa ei toiminut pomon lailla vaan luovi asiat mieleisekseen. Lada on edelleen ihanan luonteinen. Sopeutuvainen , iloinen ja vikkelä. Juoksee todella nopeasti ja kurvailee innoissaan pihalla aina kun tulee tänne luokseni. 

Harrastukset: 

Saavutukset: Katselmus Asikkala 5.5.2018 Jun.narttujen 5. 

Arvosteluita: Katselmus Asikkala 5.5.2018 Juniori nartut Loppukehä sij. 5. Tuomari Eeva Kähönen ” 9kk ikäinen soopeli , soma narttu. Hyvä turkki ja häntä. Hyvät kulmaukset. Liikkuu hyvin. Pehmokettumainen ovela ilme. Söpöt vähän pehmeät korvat. Ystävällinen, miellyttävä luonne. Esiintyy hyvin. Purenta ok. ”

Terveys: Pompen taudin osalta terve polveutumisen perusteella eli ei testitarvetta. DM- testattu ja on terve. Pra-prcd testattu ja on terve. Kyynärät 0/0. Ladan silmät tarkastettiin uudestaan 8.10.20 ja olivat terveet. 

TÄÄLTÄ