Villi-Joikhu Exelentti

Viimeksi päivitetty 9.6.2021 Terveisin: admin

Kuva: Nina Wickstrand

Nimi: Muru 
Syntynyt: 08.06.2014
Sukupuoli: narttu
Väri: Parkki vaalein merkein
Koko: Keskikokoinen
Lonkat: A/A
Silmät: Terveet
Polvet: Terveet

Luonne:  Muru on sijoitusnarttuni ,joka asuu Helsingissä. Murua voi sanoa kaikesta sydämestä herttaiseksi koiraksi. Se herttaisuus jotenkin paistoi ilmeestä ja käytöksestä. Vilkas , muttei kaikkein vilkkain pentueesta. Reipas tutustumaan asioihin, välillä kuitenkin hakien tukea Mamma Lilliltä tai muilta aikuisilta , muistuttaa emäänsä ja mummo Deisiä. Reipas , ei ollut äänekäs laumassa ja vältteli laumamurinoita. Hyvin uskoi aikuisten signaaleja. Reipas edelleen ja sopeutuvainen , oli kuin kotonaan ensimmäisessä tapahtumassa jossa paljon ihmisiä ja muita koiria. Hyvin käyttäytyvä. 


Harrastukset:  Kaverien kanssa riekkumiset.  

Saavutukset:  Katselmus Helsinki 25.4.2015 sin. nauha ei loppukehäsijoitusta. 

Arvosteluita:  Katselmus Helsinki 25.4.2015 Tuomari Henni Siniketo ” Purenta ok. 10kk ikäinen sievä riistaparkki neitonen. Upea karvapeite. Sievä pää, kaunis leveä eturinta. Hyvät kulmaukset, kinnerkulma saisi olla aavistuksen voimakkaampi. Vielä takakorkea vaikutelma. Liikkeissä vielä löysyyttä ja ahtautta takana. Mukava luonne. ”

Terveys:  Pompen kantajuutta ei ole kun emä on testattu geeniterveeksi ja isä on polveutumisen perusteella geeniterve, joten testitarvetta ei Murun suhteen ole.  Kyynärät 0/0. Muru on geenitestattu DM suhteen ja on tervegeeninen. Murulla on on yhdet jälkeläiset v. 2016. Hyvä emä ja periyttänyt myös sinistä väriä. Pentujen aikaan oli pieni kohtutulehduksen poikanen joka hoidettiin antibiootilla. 

TAKAISIN