Kajaskiven Seela

Viimeksi päivitetty 9.6.2021 Terveisin: admin

Nimi: Viivi
Syntynyt: 9.7.2002
Sukupuoli: narttu
Väri: hallava, vaalein merkein
Koko: Keskikokoinen
Lonkat: A
Silmät: terveet
Polvet: terveet

Luonne: Viivi on reipas, vilkas ja tuohukas, oikea energiapakkaus. Avoin tutustumaan innolla kaikkeen, sosiaalinen ja luottavainen. Viivillä on paljon koirakavereita. Viivi tykkää poseerata kun kamera otetaan esiin. Viivi vahtii Haukkuen pihaansa. Viivi osaa tosipaikan tullen toimia viisaasti ja on osoittanut omaavansa hyvät hermot. Ei voi pahoin autossa. 

Harrasteet: Viivillä ei vielä ole harrastuksia lenkkeilyä lukuunottamatta. Viivi itsekkin tuumaa, että ehtiihän tuota.

Saavutukset: Virallinen näyttely nuorten lk. EH/2, Katselmus 15.3.2003 Helsinki pentu lk. 1 ei sijoitusta

Arvosteluita:

Virallinen näyttely 1.11.2003, Valkeala, Esko Salkonen:
”Sopivan kokoinen ja hyvät mittasuhteet. Hyvänmuotoinen pää, pyöreähköt silmät. Vähän kookkaat korvat. Hyvä kaula, runko ja raajat. Selälle kaartuva häntä saisi olla tuuheampi. Turkki musta, ruskea, vaaleat värimerkit. Pohjavillaa saisi olla enemmän. Hyvä luonne ja liikunta.”

Katselmus 15.3.2003, Helsinki
Rakenteeltaan sopusuhtainen narttu, jolla hyvät kulmaukset takana, riittävät edessä. Hyvä turkki. Hyvä narttumainen ilme. Takaliikkeessä näkyy hieman pysty lantio. Aavistuksen verran ujo.

Terveys: Viivi on 8vuotias narttu, hyvä emä ja maidontuottaja. Elänyt tähän asti vailla sairauksia terveen koiran elämää. Viivillä on hammaspuutoksia , puuttuvat hampaat ovat näitä pieniä välihampaita. Purenta on moitteeton. Välihampaiden puutokset ovat aika yleisiä. Viivillä on yhdet jälkeläiset. Kivesvikaisia ei ole , mutta muutamalla jälkeläisellä välihampaita uupuu , tosin vähemmän kuin Viivillä itsellään. Jälkeläisten jälkeläisiäkin on ja siellä hammaspuutokset ovat vieläkin vähäisemmät. Viivi nukkui pois 10.8.2016 ja eli terveen elämän . Viivi oli 14vuotias kuollessaan. 

TAKAISIN